Kle deg så du ikke fryser når du jobber med hest

Hest360 og Brynje of Norway ønsker å inspirere ryttere til å kle seg slik at de ikke fryser - og til å bruke klærne sine lengst mulig. Det er bra, både for lommeboka, naturen og miljøet.

Brynje er en liten, norsk familiebedrift fra Larvik som er verdenskjent for varme klær med høy kvalitet. Da Tenzing og Hillary kom først til topps på Mount Everest i 1953, var det med Brynje-klær innerst mot huden. Brynje brukes av forsvaret, tøffe ekspedisjoner og folk som ferdes mye ute i vær og vind. Når klærne presterer på klodens mest ugjestmilde steder vil de garantert fungere for deg også.


På brynje.no/rytter finner du gode tips om hvordan du kler deg for ikke å fryse, enten du er i stallen eller på ridetur. Du finner også pakkelister for ulike turer, deriblant rideturer med overnatting.


Brynjes mål er ikke å bli størst mulig. «Vi ønsker å bevare natur og miljø sammen med bevisste kunder og lager produkter med høy kvalitet for at de skal vare lengst mulig. I motsetning til andre som stadig skifter ut kolleksjoner og legger til rette for at folk skal kjøpe nytt, lager Brynje modeller som skal leve i år etter år. Vi gir deg 5 års garanti og hjelper deg å reparere. Jo lengre du bruker klærne dine, jo bedre er det både for lommeboka, naturen og miljøet».

Se www.brynje.no/rytter
Instagram: @brynjeofnorway

Foto: Elisabeth Fagerland