Tønsberg Horse Show

Arrangør for arrangementet - Equestrian Event

Tønsberg Horse Show er godt i gang med andre helg for arrangementet. Vi har oppdatert hjemmesiden hver dag med høydepunkter og alle vinnerne fra hver dag. I tillegg ligger det intervju med alle vinnerne fra hver dag på YouTube-kanalen vår under spillelisten ”Tønsberg Horse Show”. Se link her!

Fredag 09.10 er en stor dag her på Tønsberg Horse Show. Det vil bli utdelt Esben Johannessens unghest-stipend. ”Esben Johannesen var en av de største ryttere og trenere i norsk hestesport før hans død 16.juni 2019. Esben hadde en unik evne til å se unge talentfulle hester, og i lys av hans minne har Stall Gullik AS opprettet et stipend til en talentfull ekvipasje i årene 2020, 2021 og 2022.” Tekst fra Equestrian Event.

Det blir også clinic med 11 x Norgesmester Geir Gulliksen, som vi ser frem til å se. Kanskje vi får repetert noe fra Stall Gulliks sprangskole som vi hadde på vår YouTube-kanal i sommer?

Kvelden avsluttes med Embryoauksjon i samarbeid med Flanders Foal & Embryo Auction. ”Embryoene i kolleksjonene til Flanders Foal & Embryo Auction har så interessante og eksklusive stamtavler at de sjeldent vil være tilgjengelige for salg som føll, eller allerede solgt før de er født.” (equestrian.no). På Embryoauksjon har du mulighet til å delta og kjøpe embryo hjemmefra ved å følge auksjonen live på ClipMyHorse. Vi intervjuet arrangøren av Flanders Foal & Embryo Auction, for å høre hva en embryoauksjon er, og hva de fokuserer på når de velger stamtavler. Se intervjuet her!

Tønsberg Horse Show deler også ut hele to klokker fra Rolex denne helgen. Den rytteren som er best sammenlagt begge helgene vinner klokken. Det gjør også den som er best sammenlagt i Grand Prix. Enn så lenge er det Thea K. Gulliksen som er ”leading rider” og Johan-Sebastian Gulliksen er ”leading rider GP”. Det blir spennende å se om det er nettopp disse som stikker av med klokke fra Rolex på lørdag!

På lørdag kveld er arrangementet ferdig. Den største klassen begge helgene er CSI2* 1.45m Grand Prix, og denne klassen går på lørdag. I denne klassen er det mulig å sanke poeng til verdenscupen, som kommer veldig godt med videre i sesongen. Forrige helg vant Johan-Sebastian Gulliksen denne klassen, og på lørdag har han mulighet til å gjøre det samme igjen! Se intervjuet vi gjorde med Johan her!