Jockey Jullen drar på turné

September 15, 2020

Høsten 2020 drar Jockey Jullen på turné! Hun vil lære deg og dine venner hvordan man rir galopp. Hun ønsker å fremme breddeidretten, også i galoppen. Hun har derfor tatt saken i egne hender, og reiser nå rundt for å undervise galopp! Alle typer hester kan delta. Det eneste din gjeng eller klubb trenger å gjøre er å samle opp til 10 deltakere, hester og stille med en god ridebane med minimum 20×40 mål for å kunne trene alle gangarter.

Sjekk ut videoen for mer info om kurset!

Read more

Klasseløpsauksjon 2020

September 6, 2020

Årets Klasseløpsauksjon arrangeres som en internettauksjon i samarbeid med svenske ASVTs Trottex AB, www.asvt.se , fra tirsdag 8. september til fredag 11. september. Det bugner av spennende åringer på årets Klasseløpsauksjon, nå har du muligheten til å kjøpe deg en stortraver! Kanskje er det nettopp deg som sikrer deg en fremtidig Klasseløpsvinner under årets Klasseløpsauksjon? 

Alt om auksjonen får du på www.auksjonshester.no 
For å delta i auksjonen må man registrere seg hos asvt.se. Vi oppfordrer alle interessenter til å registrere seg i god tid før auksjonen starter. Norske statsborgere må ved registrering levere kopi av pass eller førerkort for å bekrefte sin identitet og dette må behandles hos trottex før endelig registrering er fullført. Noe behandlingstid må påberegnes og du må derfor sørge for å være ute i god tid! 

Finalen under internettauksjonen går av stabelen fredag 11. september. Fra kl. 17.30 denne dagen kan du følge auksjonen direkte i DNT-TV og DNTs sosiale medier. Her blir det auksjonskveld med panel fra studio i Nydalen som varer hele kvelden. Link til sendingen vil publiseres på travsport.no og auksjonshester.no. 

Kontaktinformasjon
Har du spørsmål om auksjonen er du velkommen til å ta kontakt med Det Norske Travselskap eller ASVTs Trottex AB.Kontakt: ASVTs Trottex AB

Epost: trottex@asvt.se

Telefonnummer: +46 072 557 14 83Kontakt: Laila Stolpnes v/Det Norske Travselskap

Epost: laila.stolpnes@travsport.no

Telefon: 950 77 061

Under finner du promofilm for auksjonen. Her finner du bruksanvisning for hvordan delta på auksjonen!

Read more

Norgesmesterskap og Prinsesse Märtha Louise Pokalløp 2020

July 26, 2020

Lørdag 25. juli var det finaler i Prinsesse Märtha Louises pokalløp og NM for varmblodshester. Biri travbane er i ferd med å utvikle seg til å bli, kanskje det største anlegget for hest her i landet og ser du nøye etter på filmen, så ser du den nye ridebanen midt inne i travbanen. Hyggelig stemning blant publikum, som fikk se landets beste hester og kusker i aksjon.

 

Read more

Fifty Shares nr 4 i sitt 3. løp

July 9, 2020

Hesten lå fint plassert underveis og så ut til å kunne være med å sloss om seieren ved inngangen til oppløpet. Her ble han regelrett påridd, mistet rytmen og kom aldri skikkelig i gang igjen. Rytter Manuel Martinez var godt fornøyd med hvordan Fifty fungerte i går, og Cathrine var positiv etter løpet. Som hun sa; «Det var skikkelig kjedelig at han ble påridd inn mot oppløpet. Det ødela mye, men that´s racing.»

Se hele løpet her!

Read more