EquiShare.no – Del hestegleden

EquiShare.no er en ny tjeneste for deg som vil finne noen å kjøpe hest sammen med, finne medeier til hesten din eller finne en dedikert halvfôrrytter.
Mange drømmer om egen hest, men veien dit er ofte lang. Ved å dele på ansvaret og kostnadene kan veien dit bli betydelig kortere, forteller daglig leder i EquiConnector, Mona Skisland.
EquiConnector jobber for å gjøre hest tilgjengelig for flere, og har fått støtte fra Forskningsrådet til å gjennomføre to prosjekter; EquiBooker og EquiShare.no. Førstnevnte er en sentral bookingplatform for ridetimer og ble lansert våren 2020. EquiShare.no ble lansert 15. september 2020.
Vi vil rette en stor takk til alle som har bidratt med innspill og svar på undersøkelser!
Skisland forteller at responsen hittil har vært overraskende positiv, og at flere har forhåndsregistrert seg for å få profil.
Det er klart at det er mange utfordringer man kan møte på når man skal eie hest sammen med noen, akkurat som det finnes utfordringer knyttet til å eie hesten alene. Vi håper å legge til rette for en så smidig prosess som mulig.
Alle som oppretter profil vil blant annet få tilsendt tips og råd knyttet til det å dele hest, basert på undersøkelsene som ble gjort i forkant av lanseringen. Det vil også bli utarbeidet maler for kontrakter til de som vil kjøpe hest sammen, i samråd med jurist.
Kunne du tenke deg å kjøpe hest sammen med noen? Ved å bruke rabattkode «HEST360» får du 100 kr i rabatt på profilen din (ord. 299kr)