Klasseløpsauksjon 2020

Det Norske Travselskap arrangerer Klasseløpsauksjonen hvert år i september, en auksjon som er åpen for salg norskregistrerte varm- og kaldblodsåringer av traverrase. Årets auksjon arrangeres som en internettauksjon og førstkommende tirsdag går startskuddet for auksjonen!

Årets Klasseløpsauksjon arrangeres som en internettauksjon i samarbeid med svenske ASVTs Trottex AB, www.asvt.se , fra tirsdag 8. september til fredag 11. september. Det bugner av spennende åringer på årets Klasseløpsauksjon, nå har du muligheten til å kjøpe deg en stortraver! Kanskje er det nettopp deg som sikrer deg en fremtidig Klasseløpsvinner under årets Klasseløpsauksjon? 

Alt om auksjonen får du på www.auksjonshester.no 
For å delta i auksjonen må man registrere seg hos asvt.se. Vi oppfordrer alle interessenter til å registrere seg i god tid før auksjonen starter. Norske statsborgere må ved registrering levere kopi av pass eller førerkort for å bekrefte sin identitet og dette må behandles hos trottex før endelig registrering er fullført. Noe behandlingstid må påberegnes og du må derfor sørge for å være ute i god tid! 

Finalen under internettauksjonen går av stabelen fredag 11. september. Fra kl. 17.30 denne dagen kan du følge auksjonen direkte i DNT-TV og DNTs sosiale medier. Her blir det auksjonskveld med panel fra studio i Nydalen som varer hele kvelden. Link til sendingen vil publiseres på travsport.no og auksjonshester.no. 

Kontaktinformasjon
Har du spørsmål om auksjonen er du velkommen til å ta kontakt med Det Norske Travselskap eller ASVTs Trottex AB.Kontakt: ASVTs Trottex AB

Epost: trottex@asvt.se

Telefonnummer: +46 072 557 14 83Kontakt: Laila Stolpnes v/Det Norske Travselskap

Epost: laila.stolpnes@travsport.no

Telefon: 950 77 061

Under finner du promofilm for auksjonen. Her finner du bruksanvisning for hvordan delta på auksjonen!