Tønsberg Horse Show 03.10

Dagens første klasse var den siste runden i helgens unghestklasser for fem- og seksåringene CSIYH1*. Klassen gikk i høydene 1.15m for femåringene og 1.25m for seksåringene. Vinneren av den siste runden for unghestene ble Lara Sif Palsdottir fra Sarpsborg og Omegn Rideklubb med en svært rask runde. Hun rir den seks år gamle hoppen Slt Lysium All Right, som hun også har ridd inn helt selv. I CSI2* 1.20m var det Celine Eknes Hegna fra Drammen og Omegn Rideklubb som stakk av med seieren sammen med hesten Portobello Road L. Klasse CSI2* 1.30m ble vunnet av Rebekka Lie Hafskjold og hesten Chila fra Drammen Ryttersportsklubb.

Det var klart for helgens mest spennende klasse, nemlig CSI2* 1.45m Grand Prix! En spennende klasse med bare fire feilfrie ekvipasjer før omhoppingen. Omhoppingen ble ridd av Johan Sebastian Gulliksen, Geir Gulliksen, Harry Allen og Mira Oliva Høidal. Johan som var den raskeste feilfrie, og ble derfor vinner av klassen. Han kom like foran sin far, Geir Gulliksen. Johan rir for Drammen og Omegn rideklubb, og vant med den tolv år gamle vallaken, Chaloubet (bilde).

Til slutt var det igjen ponniene. I 1.0m for kat.2 ponni vant Mikkel Fredin Nilsen fra Kragerø Rideklubb med hoppen Polyanna III. CSIP 1.25m ble igjen vunnet av Dina Nicolaysen som også vant CSIP 1.20m på torsdag. Hun rir for Skogan Rideklubb, og har ponnien Electra. I morgen skal de debutere i sin aller første 1.30m. Vi gleder oss!

Vinnerintervju av alle vinnerne ligger på YouTube i egen spilleliste ”Tønsberg Horse Show” Se link her!