Tønsberg Horse Show 07.10

Helg nummer to på Tønsberg Horse Show er godt i gang! Dagens første klasse var CSI2* 1.10m. Vi var så heldige og fikk Evilie Avilde Roligheten Lindgren tilbake i vinnerstolen. Evilie vant også 1.10m forrige fredag, og var i dag klar for enda et vinnerintervju! Evilie rir for Grenland Ryttersportsklubb, og rir hesten Long Life 6. I CSI2* 1.30m var det ingen som var raskere enn Follojenta Lea Fondevik Syversen. Med en veldig god tid vant hun klassen med hesten Miss Diamond (bilde).

I klasse CSI2* 1.40m tok Fredrik B. Seim fra Bergen Rideklubb seieren med hesten Quevara van de Vlierbeek Z. Se vinnerintervjuet på YouTube for å høre den fine historien om båndet mellom Fredrik og Quevara. Fredrik fikk også andreplass i klassen med Wsf Hallo Vancouver! Etter 1.40m var det klart for dagens unghestklasse, CSIYH1* 1.15/1.25m, vunnet av Harry Allen og Queen Elisabeth Della Caccia. De vant også unghestklassen sammen sist helg!

Helt til slutt var det klart for dagens ponniklasser. Først ut var kategori to ponniene i høyden 1.0m. Klassen ble vunnet av Vilja Lyngseth Gruben fra Polarsirkelen Hestesportklubb. Hun rir ponnien Kantje’s Wilson, og de vant også samme klasse forrige torsdag! I kategori en, CSIP 1.10m vant Carmen Andrea Viskjer-Rød fra Grenland Ryttersportsklubb, med ponnien Pollabrandy Star. Carmen var i vinnerstolen hos oss også forrige helg, men da i hesteklassen CSI2* 1.20m.

Alle vinnerintervjuene ligger på YouTube-kanalen i en egen spilleliste «Tønsberg Horse Show». Se link her!

Lea Fondevik Syversen & Miss Diamond