Tønsberg Horse Show 08.10

Dag seks på Tønsberg Horse Show er over. En lang dag med mange gode resultater. Stevnet begynte i dag tidlig 08:00 med unghestklassen CSIYH1* 1.15m/1.25m for fem- og seksåringene. Klassen ble vunnet av Harry Allen og Queen Elisabeth Della Caccia, igjen! De vant samme klasse sammen i går, og forrige helg. Etter unghestene var det klart for CSI2* 1.20m, denne klassen vant Siri Endresen fra Larvik og Sandefjord Rytterklubb, med hesten Elegance Z.

I dagens CSI2* 1.35m var det Pål Flam fra Arendal og Grimstad rideklubb som var raskest. Han vant med Pippi L, en syv år gammel hoppe. Det var klart for CSI2* LR 1.45m. I denne klassen var det Sverige som var best. Vinner og andreplass i klassen ble nemlig Douglas Lindelöw (bilde). Seieren tok han med hesten Casquo Blue, en ti år gammel vallak. Noen hundredeler bak kom Irland og Harry Allen på en tredjeplass.

CSI2* 1.10m ble vunnet av Johanne Bøhaugen Evensen og Estafette. Denne ekvipasjen kommer fra Sarpsborg Og Omegn rideklubb! Helt til slutt var det i dag også ponniene. Den beste blant toerponnienen ble Thea Gulliksen fra Skogan Rideklubb med ponnien Saoirse Suntas. Blant enerponniene var det Mathea Omberg Christiansen og Ballynoe Fear Bui som var best, og vant dermed dagens CSIP 1.10m. Mathea rir for Drøbak Rideklubb.

Alle vinnerintervjuene ligger på YouTube-kanalen i en egen spilleliste «Tønsberg Horse Show». Se link her!

Foto: Kristian Strøm/StroomPhotography