Tønsberg Horse Show 09.10

Dagens første klasse var CSI2* 1.20m, her vant Cathrine Aas fra Drammen Og Omegn Rideklubb. Cathrine rir den tolv år gamle hoppen Quinine. Etter 1.20m var det klart for CSI2* 1.30m. Denne klassen ble vunnet av Thea Gunleksen med den sytten år gamle vallaken Chelino 3. Thea rir for Grenland Ryttersportsklubb, og vant klassen med nesten to sekunder! Dagens siste klasse var CSI2* 1.40m. Klassen ble vunnet av svenske Hedda Wallin med den ni år gamle vallaken Glenn (bilde).

Etter klassene ble det lagt gulv på et område av arenaen, og dekket bord for kvelden. Kvelden begynte med Clinic med Geir Gulliksen. Geir fokuserte på hvordan ryttere kan forberede hesten til stevner, hvordan man bør planlegge og gjøre seg klar for stevner. Han viste hvordan øvelser de trener på hjemme før de selv reiser ut på små og store stevner. Se intervjuet vi gjorde med Geir før clinicen her! Etter clinicen ble det delt ut Esben Johannessens unghest-stipend. Stipendet gikk til Carmen-Andrea Viskjer-Rød. Juryen sa hun hadde en lysende fremtid i sporten, og unghest med stor fremtid foran seg.

Det var klart for auksjon! Hele 22 embryoer ble auksjonert bort, alle med helt topp avstamming. Det var mulig å by fra hele verden enten via tlf eller live på WeAuction. Alle embryoene ble solgt, og flesteparten ble kjøpt av de som satt i salen på Arneberg Equestrian Center. Ene embryoet ble solgt for hele 42 000 euro!

Alle vinnerintervjuene ligger på YouTube-kanalen i en egen spilleliste «Tønsberg Horse Show». Se link her!